Norwegian flag-se flag-dk English
M L XL
support

GDPR

EU Personvernforordningen

På engelsk "General Data Protection Regulation" trer i kraft 01.07.2018, og handler om personvern. Alle bedrifter og foreninger må bekrefte at de digitalt lagrer persondata på en sikker måte. Personer skal kunne be utlevering av dataperson, og at alle data om dem slettes. Betingelser skal være forenklet slik at alle skjønner dem, og forklare hva som lagres og hva det skal brukes til.
Personopplysningsbegrepet dekker alle opplysninger knyttet til en person både privat, yrkesliv eller offentlige informasjon. Det gjelder navn, bilder, e-postadresser, bankdetaljer, innlegg på sosiale nettverk, medisinsk informasjon, IP-adresse med mer.

Web Norge har sikre data

Vi lagrer ingen persondata lokalt på våre datamaskiner. Alt ligger i CRM/Regnskapsprogram i nettskyen. Disse kjører GDRP og overtar dermed mye av ansvaret.

Har du sikret data?

Våre kunder kan bestille support for å sikre sine data som omhandler personvern, samt sette opp plugins for dette i Joomla og Wordpress. De er også viktig å holde webløsninger og apper oppdatert for å sikre mot hacking.

Kontakt oss
joomla webside

Joomla GDPR

Vi setter opp utvidelse for sletting av brukere og data. I en del tilfeller må du manuelt slette brukere.

Fra kr 900
wordpress

Wordpress GDPR

Vi setter opp utvidelse for sletting av brukere og data. I en del tilfeller må du manuelt slette brukere.

Fra kr 900

gdpr

Brukere, nyhetsbrev, forum, annonsemarked, skjema som lagrer data, Joomsocial, PeepSo osv inneholder persondata i Joomla og Wordpress.
Alle skal kunne be om å få slettet eller utlevert sine data.

Bildet over viser utdrag av utvidelse for Joomla hvor brukere kan laste ned sine data og slette konto og data. Slike finnes også for Wordpress.

Be om slettng av data

Web Norge, Hegglia 2A, 4622 Kristiansand.
Telefon: 905 17 609 - Support 10-22 m/avtale - E-post: post@webnorge.no
Org.nr: 979 155 646 MVA
Bank: 3000.25.62800 - Swift: plusno22 - Iban: no5030002562800

©1997-2018 Web Norge