Webmail

Kontakt oss for tilgang til webmail slik at du kan lese e-post på reiser.

Du kan også bruke denne:
epostleser.no

Mobil

Alle nye mobiltelefoner har innebygget e-post program. Ingenting er greiere.
Kontakt oss for oppsett, slik at du kan sende e-post uansett om du er på mobilt bredbånd eller i et trådløst nettverk.

Gmail

Google Gmail er en bedre tjeneste for å lese e-post.
Du har mange Gb med lagring, så du trenger aldri slette en eneste e-post. Og tjenesten har et bra søk.

Opprett din domene e-postkonto i Gmail, og den blir tilgjengelig hvor som helst. Slipp å tenke på datakrasj; alt er lagret for alltid.

Du finner Gmail her:
gmail.com

Mer info:

E-post oppsett
Guide for hvordan du setter opp e-post i Outlook og Windows Mail.
Klikk her
Webmail
Les e-posten din på reiser fra vår webmail side.
Klikk her
FAQ
Ofte spurte spørsmål og svar.
Klikk her
Datasupport
Vi redder data for våre faste kunder.
Klikk her
Startside
Prøv vår suverene startside med alle nyttige lenker du trenger!
Klikk her

©1997-2011 Web Norge